Kaashandel Online kaas aankopen

Wiki Article


Goudse Kaas omdat genot nauwelijks grenzen heeft! Een kaasmaker groeide op tussen de rook betreffende kaasstad Gouda. Hij zag dat de dorpen in het jonge Flevoland zich langzaam maar zeker ontwikkelden en greep de kans teneinde die andere markt te bedienen. Een Kaashandel was geboren. Sinds een jaren zeventig is De Kaashandel een begrip op de markten van Flevoland met ons zo collectie met Goudse kaas boerenkaas komijnekaas en Friese Nagelkaas.
Momenteel staan ze op meer dan tien markten in Nederland. Betreffende passie en hard werken bijdragen ze de Kaashandel op innovatieve wijze. Sinds een aantal jaar bestaan ze een trotse eigenaren met de populaire sites www. Goudse Kaas Shop. nl en www. Kaasfondue Shop. nl. Op die methode begrijpen ze zowel de zakelijke indien particuliere kaassaus maken markt thuis en in Europa te bereiken.

Klik hier wegens de contact gegevens en bezoek op deze plaats onze bedrijfsfilm utrecht.


Het speciale over Goudse Kaas kan zijn dat ondernemers en particulieren een typisch Hollandse producten bijvoorbeeld Goudse kaas verse stroopwafels gedroogde worst bloembollen kaasschaven en fonduepannen mogen bestellen. Via de webwinkel mogen zelfs kerstpakketten op maat geraken samengesteld. De afhandeling en verzending is compleet door Goudse Kaas regelmatig. Echte Hollandse cadeaus met een omvangrijke nostalgische waarde komen zo wegens iedereen binnen handbereik.
Betreffende Goudse Kaas bent u dan ook overal ter wereld ons beetje thuis. Via www. Goudse Kaas Shop. nl kan zijn dit mogelijk teneinde meer vervolgens 250 soorten kaas vers aangaande dit mes te bestellen. Een bestelling wordt vacuum verpakt en zo benodigd voorzien met een bijzondere coolpack. Hoewel kaas juist tegen temperatuurwisselingen kan zorgt ons coolpack ervoor dat een kaas doorlopend gekoeld blijft.Betaling is geoorloofd via i Deal creditcard overboeking. Bedrijven kunnen verder op rekening bestellen. Verzending zal via Post NL. Allicht kan u tijdens de verzending de pakket volgen via track and trace.

Report this wiki page